Hoppa till sidans innehåll

Hjälp oss med personnummer

18 MAR 2013 10:41
Hej medlem i SnTK
På grund av nya riktlinjer från Riksidrottsförbundet behöver vi få in kompletta personnummer på alla medlemmar i klubben. Om du är medlem i SnTK maila mig gärna dina uppgifter på This is a mailto link.
Se mer info nedan.
  • Skapad: 18 MAR 2013 10:41

 Till Svenska Tennisförbundets medlemsföreningar.

En gemensam utmaning för tennisen: alla medlemmar in i IdrottOnline 2013.

Enligt beslut på Riksidrottsmötet 2011 så kommer det statliga stödet till idrotten som baseras på storlek, medlemsantal och aktiviteter framöver enbart baseras på de uppgifter som finns registrerade i IT-systemet IdrottOnline.

Det samlade stödet till idrotten bygger på antalet medlemmar i landets idrottsföreningar och antalet aktiva i varje idrott. För att uppgifterna ska vara tillförlitliga och stödet fördelas på ett rättvist sätt, krävs nu att uppgifterna samlas i ett och samma system – IdrottOnline.

Detta innebär att vi inom tennisen under 2013 måste få in våra medlemsregister i IdrottOnline för att inte tappa en stor del av vår finansiering i framtiden.

Två viktiga former av statligt stöd som påverkas av uppgifterna i IdrottOnline är SF-stödet och Idrottslyftet.

SF-stödet är en viktig del i förbundets finansiering och en förutsättning för att exempelvis kunna bedriva landslagsaktiviteter, sköta seriespel och tävlingsprogram, samordna tränarutbildning, lägerverksamhet och internationella åtaganden.

Idrottslyftet-stödet går direkt till satsningar i klubb och region.

Förenklat kan man säga: ju fler medlemmar vi registrerar i IdrottOnline, desto större resurser till tennisen framöver. Många andra idrotter har kommit långt i den här frågan, så det är viktigt att vi kommer ikapp!

Det finns andra vinster med att få in våra medlemmar i IdrottOnline. Systemet utvecklas hela tiden och kan hjälpa klubben med administration och kommunikation gentemot medlemmarna. Ett exempel är att sköta närvaroregistrering för LOK-stöd via en app i en smartphone.

IdrottOnline-frågan är högt prioriterad hos oss på Svenska Tennisförbundet och vi kommer efterhand att komma ut med mer information, material och stöd till klubbarna för att vi ska klara den här utmaningen.

 

Med vänliga hälsningar

 

SVENSKA TENNISFÖRBUNDET

Lidingövägen 75

115 41 Stockholm

Tel 08-4504310

This is a mailto link

www.tennis.se

 

Tack på förhand

Katri Persson

Kanslist

SnTK

 

Skribent: Fredrik Hörnell

facebook2

Öppettider i shopen 

Mån-Ons 10:00-19:00, Lunchstängt kl 13:00-14:00

Tors kl 08:00-17:00, Lunchstängt kl 13:00-14:00

Sön kl 08:00-16:00

Telefon: 079-332 54 46
Mejl: This is a mailto link 

Under sommaren finns vår shop på Visholmen.

Vill du bli sponsor till SnTK? Kontakta This is a mailto link. Nedan kan du klicka på våra nuvarande sponsorer och komma till deras hemsidor.

 

Huvudsponsorer:

Ica Bengtsson Strängnäs

  

Stödsponsor:

Strängnäs-el

Postadress:
Strängnäs TK - Tennis
Olivehällsvägen 6
64542 Strängnäs

Kontakt:
Tel: 0793325446
E-post: This is a mailto link

Se all info