Hoppa till sidans innehåll

Fredrik slutar, Tomas Daver börjar

06 DEC 2016 11:50
Efter snart 10 år i SnTK är det nu dags att tacka för mig. Jag har fått möjligheten att arbeta heltid i Svenska Tennisförbundet från 2017 och det känns som en rolig och spännande utmaning jag absolut vill prova på
  • Skapad: 06 DEC 2016 11:50

Jag har haft fantastiskt bra och roliga år i klubben där jag fått möjligheten att jobba tillsammans med väldigt bra kollegor och en bra styrelse i olika former. Jag har haft förmånen att få träna många trevliga och duktiga juniorer och vuxna och lärt känna många trevliga tennisföräldrar. SnTK är en fantastiskt fin klubb och jag är både glad och lite stolt över den utveckling som skett i klubben under de här åren.
Höjdpunkterna är många under dessa år men för att nämna några så är det våra träningsläger med tävlingsjuniorerna i Tyskland och Spanien samt de olika tävlingsresor vi gjort under åren. En annan höjdpunkt är givetvis allt som hänt med anläggningarna, ut- och ombyggnad av Vasahallen och de nya banorna på Visholmen. 
Jag kommer helt klart att sakna det dagliga jobbet på banan med alla spelare men får väl kanske komma och rycka in som ”gästtränare” någon gång då och då..
Om vi blickar framåt, så jobbar vi nu hårt med att sätta organisationen på plats för nästa år.
Som vi meddelat tidigare är vi väldigt glada över att Tomas Daver kommer tillbaka och jobbar i klubben. Tomas är på plats i början av januari. ELO som gör ett grymt bra jobb både på och utanför banan fortsätter som tidigare. Robin funderar just nu på framtiden och kommer att lämna besked i nästa vecka. Vi vill och hoppas givetvis att han blir kvar i klubben. Vi har även en annons ute på tennis.se där vi söker en tränare till. Jag börjar min heltidstjänst i SvTF i feb och kommer att jobba den här och nästa vecka samt delvis i januari.
Vi återkommer när allt är på plats. 

 /Fredrik

Skribent: Fredrik Hörnell
E-post: Adressen Gömd

facebook2

Öppettider i shopen 

Mån-Ons 10:00-19:00, Lunchstängt kl 13:00-14:00

Tors kl 08:00-17:00, Lunchstängt kl 13:00-14:00

Sön kl 08:00-16:00

Telefon: 079-332 54 46
Mejl: This is a mailto link 

Under sommaren finns vår shop på Visholmen.

Vill du bli sponsor till SnTK? Kontakta This is a mailto link. Nedan kan du klicka på våra nuvarande sponsorer och komma till deras hemsidor.

 

Huvudsponsorer:

Ica Bengtsson Strängnäs

  

Stödsponsor:

Strängnäs-el

Postadress:
Strängnäs TK - Tennis
Olivehällsvägen 6
64542 Strängnäs

Kontakt:
Tel: 0793325446
E-post: This is a mailto link

Se all info