Hoppa till sidans innehåll

Invigning och jubileumsfirande

15 SEP 2010 09:38
I lördags invigdes den tredje banan i kombination med 90 års firande av Strängnäs Tennisklubb.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2018 08:57

Vilken dag det blev! Mycket folk, god stämning och ett späckat program. Dagen var indelad i två pass där själva invigningen och "Öppet Hus" hölls kl. 13-16. Kommunstyrelsens ordförande, Jens Persson tillsammans med Anders Hjulström, ordförande i Ekonomiska Föreningen samt Martin Stenström, ordförande i Strängnäs TK klippte bandet på den tredje banan. Efter det stod uppvisningsspel på programmet och en dubbel mellan Anders och Martin mot Jens Persson och forne världstian Magnus Gustafsson. De två sistnämnda segrade i matchen som bestod av fyra game. Nästa match stod mellan Adam Holmström och Magnus Gustafsson. Magnus med 14 ATP titlar, en seger i Davis Cup samt en ranking som bäst som nr 10 i världen var givetvis favorit men rejält ont i nacken besvärade. Adam som tyvärr bara spelar sporadiskt för egen del numera hade svårt att hänga med i tempot och det blev till slut 6-2 till Magnus, imponerande! Övriga aktiviteter under dagen var minitennis, hinderbana, basketkast, prickskytte. Våra sponsorer Sparbanken Rekarne, Möller Bil, Sevab, BalanZe och Tidningen Måsen var på plats och visade upp sig. Vi hade även flyttat ut shopen på Sparbanken Rekarnebanan och försäljningen var god under dagen. Det hela avslutades med prisutdelning i KM samt godisregn. Uppsksttningsvis var det upp emot 200 personer i hallen under e m.

På kvällen var det jubileumsfirande med buffé och underhållning av Klasse Möllberg. Kjells Kastrull stod för god mat och det var en väldigt trevlig kväll. Finalen var ett magiskt fyrverkeri som måste ha hållt världsklass, tack Magnus!

Ett stort tack till alla er som gjorde denna dag så bra!!

Sist men inte minst ett stort, stor tack till er som arbetat så hårt med utbyggnaden och renoveringen av hallen, ni har gjort ett kanonjobb och vi är otroligt glada att nu ha tre banor med bästa tänkbara underlag i hallen.

 

Skribent: Fredrik Hörnell

facebook2

Öppettider i shopen 

Mån-Ons 10:00-19:00, Lunchstängt kl 13:00-14:00

Tors kl 08:00-17:00, Lunchstängt kl 13:00-14:00

Sön kl 08:00-16:00

Telefon: 079-332 54 46
Mejl: This is a mailto link 

Under sommaren finns vår shop på Visholmen.

Vill du bli sponsor till SnTK? Kontakta This is a mailto link. Nedan kan du klicka på våra nuvarande sponsorer och komma till deras hemsidor.

 

Huvudsponsorer:

Ica Bengtsson Strängnäs

  

Stödsponsor:

Strängnäs-el

Postadress:
Strängnäs TK - Tennis
Olivehällsvägen 6
64542 Strängnäs

Kontakt:
Tel: 0793325446
E-post: This is a mailto link

Se all info